"Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ"

Μαστροποί στην εξουσία

Αρχείο

Όλο το αρχείο με  άρθρα  αυτού του θέματος δείτε το κάνοντας κλικ εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ε! ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ "ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ"

Η τρομολαγνεία καλά κρατεί και αυτή η ιστορία για την "εξάρθρωση της τρομοκρατίας" έχει ανοίξει τους "ασκούς του Αιόλου" στην κοινωνικοπολιτική ζωή της χώρας μας. Όμως η πραγματικότητα δεν κρύβεται. Με μια βροχούλα πνίγεται ο κόσμος και οι αρμόδιοι μας δουλεύουν. Οι εργάτες φωνάζουν για την ακρίβεια και κανείς δεν τους ακούει. Οι άνεργοι φωνάζουν για δουλειά κι αυτοί τους δείχνουν τον... Ξηρό! Οι αγρότες φωνάζουν για τις χαμηλές τιμές στα προϊόντα τους και η κυβέρνηση ψάχνει... τον Κουφοντίνα! ΑΡΚΕΤΑ ΑΧΡΕΙΟΙ! ΛΑΕ ΣΥΚΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ. "ΤΡΙΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ" ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!

Η κυβέρνηση καμαρώνει ότι "εξάρθρωσε την τρομοκρατία" αλλά κανείς δεν της υπενθυμίζει ότι υπάρχει και η "ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ" Κανείς δεν λέει ότι ο παραστρατιωτικός αυτός μηχανισμός είχε και "πολιτικό" σκέλος όπως είχαν παλιότερα και οι αντίστοιχες οργανώσεις στις άλλες χώρες του ΝΑΤΟ; Είναι γνωστό στην κυβέρνηση αλλά και σ΄ όλους τους τρομολάγνους που μας "βομβαρδίζουν" μέρα νύχτα με τον... Κουφοντίνα ότι η ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΙΑ είναι δημιούργημα του ΝΑΤΟ και για όσους αμφιβάλλουν υπενθυμίζουμε ότι το είχε παραδεχθεί ο ίδιος ο τότε πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζούλιο Αντρεόττι με τον πιο επίσημο τρόπο από το βήμα της ιταλικής Βουλής!

Λοιπόν ας μιλήσουμε για τρομοκρατία! Ο Παπανδρέου ισχυρίστηκε ότι την οργάνωση αυτή την "εξάρθρωσε" το 88-89, αλλά έμαθε για την ύπαρξή της το 1984-85 επί υπουργίας Δροσογιάννη. Ο ίδιος ο Δροσογιάννης όμως, είχε δηλώσει σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι είχε υπηρετήσει σε επιτελική θέση διοίκησης στρατιωτικής μονάδας που ήταν το προσωπείο της από κοινού διεύθυνσης της "Προβιάς" με την CIA!!! Είχε μάλιστα πει τότε ότι τον πήγαν σ΄ αυτή τη θέση με "δυσμενή" μετάθεση!

Ας μιλήσουμε λοιπόν για τρομοκρατία! Ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο πτέραρχος Κουρής ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει μεν την "Προβιά", αλλά "δεν νομίζει ότι έχει σχέση με το ΝΑΤΟ"!!! Παρ΄ όλα αυτά είχαν παραδεχθεί ότι η συμφωνία για την "Προβιά" ήταν μέρος του πακέτου της συμφωνίας για τις βάσεις όπως είχε δηλώσει ο πρώην υπουργός Καψής!

Ο Νεοδημοκράτης και ακροδεξιός υπουργός κ. Βαρβιτσιώτης, πρώην υπουργός Άμυνας, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι ήξερε από πριν για την "Προβιά" αλλά συμφώνησε ότι η οργάνωση αυτή "εξαρθρώθηκε" πριν φύγει το ΠΑΣΟΚ απ΄ την κυβέρνηση (1990) και αναλάβει η Νέα Δημοκρατία!!!

Ε! Λοιπόν σας λένε όλοι ψέματα! Η "ΠΡΟΒΙΑ" είναι εδώ μαζί με τα τομάρια που τη στελεχώνουν! Η "Προβιά" αγαπητοί φίλοι όπως όλες οι αντίστοιχες οργανώσεις του ΝΑΤΟ δεν είχε μόνο στρατιωτικό σκέλος, αλλά είχε στρατολογήσει "πολίτες" σε όλους τους κοινωνικούς χώρους. Η χρηματοδότησή της ήταν και είναι εντελώς αυτοδύναμη. Η διασύνδεσή της με την "Διεύθυνση Ειδικών Επιχειρήσεων" αφορούσε την εκπαίδευση και τον εφοδιασμό της με όπλα και εξοπλισμό.

Μας λένε ότι η "Προβιά" δεν ήταν παρά μια στρατιωτική ομάδα με "ειδικούς" στόχους. Τι στόχους λοιπόν; Στην πραγματικότητα σύμφωνα με τις κατά καιρού δηλώσεις υπουργών ή άλλων αξιοσέβαστων κυρίων της χώρας μας, η "Προβιά" δεν είναι παρά μια μικρή πλευρά μιας παρακρατικής οργάνωσης που τα στελέχη της κάθονται στους πιο "αξιοσέβαστους" θώκους της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου!!!

ΡΩΤΑΜΕ: Ποιοι ήταν οι αρχηγοί της, ποιο το πολιτικό σκέλος της; Γιατί κρύβουν ότι η CIA χρηματοδότησε με εκατομμύρια δολάρια όλη την επιχείρηση, στα πλαίσια του ΝΑΤΟ; Ποιοι πήραν τα εκατομμύρια αυτά; Γιατί το ΚΚΕ και η "καθεστωτική αριστερά" μασάει τα λόγια της; Η κ. Παπαρήγα "αναρωτήθηκε" προ ημερών "μήπως ήρθε η ώρα να ερευνηθεί η περίπτωση της "κόκκινης προβιάς" στην Ελλάδα καθώς και μήπως ήρθε η ώρα να διεκδικήσει ο ελληνικός λαός ενημέρωση για τους παραστρατιωτικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς που το ΝΑΤΟ δημιούργησε, στήριξε και στηρίζει στη χώρα μας"! Εμπρός λοιπόν. Πληροφορήστε το λαό. Να δει τους επικίνδυνους τρομοκράτες που μπροστά τους οι Ξηροί και οι χλωροί είναι για γέλια.

Θα επανέλθουμε! Δεν τελειώσαμε εδώ! Μόνο μια τελευταία ερώτηση: ο γνωστός Πέρρος, στο σπίτι του οποίου στα Βριλλήσια, είχε βρεθεί ολόκληρο οπλοστάσιο, η γιάφκα της "κόκκινης προβιάς" τι γίνετε; Αυτά τα τομάρια ανακρίνονται;

 ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Συνέχεια

 

Τελευταία ενημέρωση

21 Αυγούστου, 2002


Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βήχος;


Υπογράψτε ή δείτε το βιβλίο

 επισκεπτών μου


Contact Us
Επικοινωνία

 


Πρότεινε αυτήν την σελίδα 

σ' έναν φίλο


Γραφτείτε στην Mailing List 

για να ενημερώνεστε σε κάθε νέα ανανέωση 


Στείλε άρθρο


FORUM

Ελάτε να τα πούμε


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δωρεάν ανταποδοτική διαφήμιση (επικοινωνήστε με τον webmaster)