"Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ"

Μαστροποί στην εξουσία

Αρχείο

Όλο το αρχείο με  άρθρα  αυτού του θέματος δείτε το κάνοντας κλικ εδώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΕμείς ήμασταν με τον Σπάρτακο εναντίον της "νομιμότητας" των Ρωμαίων. Πήραμε μέρος στην Παρισινή Κομμούνα, στην εξέγερση των Ζηλωτών, στους Σπαρτακιστές με την κόκκινη Ρόζα Λούξεμπουργκ, στο θωρηκτό Ποτέμκιν, στην Οκτωβριανή Επανάσταση. Με τους Παλαιστίνιους στη Ραμάλα και τα κατεχόμενα, στην Αργεντινή με τους Πικετέρος, στη Βολιβία με τον Τσε, στη Γένοβα ενάντια στην παγκοσμιοποίηση. Με τους Συντρόφους Τούρκους ενάντια στα "λευκά κελιά". 

Αλλά και στις εξεγέρσεις που έρχονται και θα ΄ρθουν. Όσο θα υπάρχει: εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, τάξεις εκμεταλλεύτριες και τάξεις εκμεταλλευόμενες. "Ανώτεροι" άνθρωποι που εκμεταλλεύονται λαούς και ηπείρους ("Τρίτος" κόσμος). Όσο θα υπάρχει: καταλήστευση - καταστροφή του πλανήτη γη εν ονόματι του κέρδους. Αμύθητος πλούτος από τη μια μεριά και ασύλληπτη για το μυαλό μας φτώχεια από την άλλη (1.000.000.000 άνθρωποι ζουν με λιγότερο από 1 δολάριο τη μέρα). 

Εδώ και ένα μήνα παρακολουθούμε τη διαδικασία "αποκαθήλωσης" της "17Ν". 

Τα ΜΜΕ και ειδικότερα οι τηλεοράσεις σε αγαστή συνεργασία με τα "όργανα ασφαλείας" και διάφορες έγκυρες πηγές, με άλλοθι την ενημέρωση, στήσανε ένα τεράστιο "Μπιγκ Μπράδερ" παραπληροφόρησης - συκοφάντησης, στα μάτια των εργαζομένων και της νεολαίας, ενός ολόκληρου κινήματος - αντικαπιταλιστικού, αντιιμπεριαλιστικού - επαναστατικού. Συκοφαντούν την επαναστατική, ριζοσπαστική Αριστερά κατά κύριο λόγο, αλλά και όποιον αντιστέκεται στη νέα τάξη πραγμάτων που μας ετοιμάζουν οι Αμερικανοί υπό τον Μπους και σία. Θέλουν να μας πείσουν για τη νίκη της δημοκρατίας τους. Υποστηρίζουν ότι όποιος αντιστέκεται, αν δεν είναι στις παρυφές, είναι τουλάχιστον συνοδοιπόρος της τρομοκρατίας. 

Το ξέρουμε η ανάκρισή τους θα μπορούσε να συνεχιστεί... έως να φτάσετε σε όλους τους δεσμούς της "17Ν" (!!!) ίσως και στις διασυνδέσεις της με τις μυστικές υπηρεσίες, CIA, DIA, FBI, M15, και το κακό συναπάντημα αν το πρόβλημα ήταν, όπως λένε, η πάταξη της ατομικής βίας και όχι η πολιτική και ιδεολογική αναβάπτιση του καπιταλιστικού συστήματος. 

Όσο και αν θέλετε, με αφορμή την ατομική βία, να τρομοκρατήσετε ένα ολόκληρο κίνημα δεν θα το καταφέρετε. Όσο και να κλείνετε τα μάτια ξέρετε ότι η κρατική τρομοκρατία και η ατομική βία βρίσκονται από την ίδια μεριά. Αυτοί οι επαναστάτες του γλυκού νερού, εν ονόματι κάποιων δικαίων στην πράξη, μιμούνται αυτούς που θέλουν να πολεμήσουν. Τους καπιτα(Ληστές) του κόπου, του ιδρώτα και του αίματος των εργαζομένων και της νεολαίας. Το ιησουητικό σύνθημα "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" δεν ισχύει. Τα μέσα μπορούν να διαβρώσουν τους στόχους. Απέναντι στη Διεθνή τρομοκρατία και στη συκοφάντηση των αγώνων των λαών και των εργαζομένων θα μας βρείτε αντιμέτωπους. 

Μια βόμβα υπάρχει στα θεμέλια του συστήματος, η εργατική τάξη, οι εργαζόμενοι και η νεολαία. Αυτή είναι η βραδυφλεγής βόμβα που ότι και να κάνετε θα φέρει τα πάνω κάτω. Θα προσπαθήσουμε μέσα από αγώνες λαϊκούς - εργατικούς να φέρουμε το τέλος πιο σύντομα.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 

(Συνεργάτης μας και μέλος της ΑΚΟΣ)

ΣΕΡΡΕΣ 


Τελευταία ενημέρωση

20 Αυγούστου, 2002


Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βήχος;


Υπογράψτε ή δείτε το βιβλίο

 επισκεπτών μου


Contact Us
Επικοινωνία

 


Πρότεινε αυτήν την σελίδα 

σ' έναν φίλο


Γραφτείτε στην Mailing List 

για να ενημερώνεστε σε κάθε νέα ανανέωση 


Στείλε άρθρο


FORUM

Ελάτε να τα πούμε


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δωρεάν ανταποδοτική διαφήμιση (επικοινωνήστε με τον webmaster)